تمام حقوق این وب سایت متعلق به هایپرفامیلی می باشد. کپی مطالب با درج لینک فالو آزاد است
باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نهتنها هیچگونه عارضهای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز میشود.
نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده میشود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمیشود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز میگردد.
یادتان باشد که عامل ابتلا به آنفولانزا ویروس است و مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک نهتنها به درمان بیماری کمکی نمیکند بلکه باعث مقاومت نسبت به آنتیبیوتیکها میشود.
واکسن آنفلوآنزا از ابتلا به این بیماری جلوگیری میکند یا از شدت علائم آن میکاهد.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
دمنوشهای گیاهی مانند اکیناسه، آهک و نعناع لیمو که دارای خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی طبیعی هستند و به از بین بردن ویروس آنفولانزا و علائم آن کمک میکنند، میتوانند در طول دوره بیماری ترجیح داده شوند.
بیماری آنفلوآنزا چقدر طول میکشد؟ اکثر مردم پس از یک هفته بهبود پیدا میکنند. اما زمانی میتوانید به مدرسه یا محل کار خود برگردید که حداقل ۲۴ ساعت از فروکش کردن تب گذشته باشد. در این مدت نباید به داروی تببر نیاز پیدا کرده درباره آنفولانزا باشید.
حتما بخوانید : آنفولانزا در کودکان: علائم، پیشگیری و درمان
تب کرونا مختصر و کم است اما تب ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید میباشد.
زنانی که در سهماهه دوم یا سوم بارداری خود در فصل آنفولانزا خواهند بود.
همانطور که در بالا ذکر شد، واگیری این ویروس بسیار بالا بوده و در کسری از زمان میتواند فرد سالم را مبتلا کند. معمولا فرد بیمار با سرفه یا عطسه، این بیماری را در هوا یا یک فضای بسته پخش کرده و افراد سالم را در معرض خطر قرار میدهد.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
آنفولانزا توسط ویروس آنفولانزا ایجاد میشود و سرماخوردگی اغلب توسط راینوویروسها، پاراآنفولانزا یا کرونا ویروسها.